,

BOB lage tafel

Lage tafel uit de BOB lijn van het nederlandse merk Fixform. Het frame is gemaakt van composiet wat in iedere RAL-kleur is te leveren. Door de verschillende elementen te combineren is iedere gewenste lounge opstelling te maken. Deze tafel kan ook tussen de elementen geplaatst worden om de opstelling een luchtig karakter te geven.

,

Pearl eettafel 315cm

Een ranke, pure tafel uit één stuk die plaats biedt aan 10-12 personen. Door het elegante ontwerp vallen zijn ruime proporties in het geheel niet op. De tafel Pearl kan met allerlei stoelen worden gecombineerd. Leverbaar in diverse beschikbare RAL-kleuren.

,

BOB salon tafel

Salon tafel uit de BOB lijn van het nederlandse merk Fixform. Het frame is gemaakt van composiet wat in iedere RAL-kleur is te leveren. Door de verschillende elementen te combineren is iedere gewenste lounge opstelling te maken. Er is tevens de optie om een houten constructie onder de tafel te plaatsen om zo een plank te creëren.

,

Diamond eettafel 315 cm

Een strakke, pure bank uit één stuk die plaats biedt aan 2 personen. Door het elegante ontwerp vallen zijn ruime proporties in het geheel niet op. Leverbaar in diverse beschikbare RAL-kleuren. Perfect te plaatsen aan de tafel uit deze lijn of uit de Pearl collectie

Enna table

Borek - Enna table - VeldZicht Tuinmeubelen

Borek - Enna table - VeldZicht Tuinmeubelenteak bovenkant, rvs poten

Livorno high dining table

Borek - Livorno - High dining table - VeldZicht Tuinmeubelen

Borek - Livorno - High dining table - VeldZicht TuinmeubelenPrachtige robuuste teakhouten tafel. Het hout is afkomstig van de beste teakplantages, 40 jaar oud en op natuurlijke wijze gedroogd! Ook verkrijgbaar met RVS poten.

Livorno high dining table

Borek - Livorno - High dining table - VeldZicht Tuinmeubelen

Borek - Livorno - High dining table - VeldZicht TuinmeubelenPrachtige robuuste teakhouten tafel. Het hout is afkomstig van de beste teakplantages, 40 jaar oud en op natuurlijke wijze gedroogd !
Ook verkrijgbaar met RVS poten.

Monza table

Borek - Monza table - VeldZicht Tuinmeubelen

Borek - Monza table - VeldZicht Tuinmeubelenglazen bovenkant

,

Brio

Borek - Brio - VeldZicht Tuinmeubelen

Borek - Brio - VeldZicht Tuinmeubelen