5 standen ligbed

Wie zou er niet met Moederdag een 5-standen ligbed cadeau willen krijgen?

Uit voorraad leverbaar  €599

product informatie

Wilt u meer informatie over dit product ontvangen ? Vult u onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Moerlandth

MOERLANDTH KLASSIEKE BUITENMEUBELEN VOL GELAKT

Een complete lijn van stijlvolle binnen- en buitenmeubelen, tot in detail uitgevoerd in louter natuurlijke materialen van superieure kwaliteit. De absolute top in kwaliteit en uitstraling op het gebied van klassieke buitenmeubelen. Tijdloos in design, topkwaliteit in technische constructie en
afwerking en een fantastisch zitcomfort. Anton Damen staat voor een complete lijn van stijlvolle buitenmeubelen, tot in detail uitgevoerd, in natuurlijke materialen van hoge kwaliteit. De oorspronkelijke ontwerpen zijn al een paar eeuwen oud, de producten worden echter gemaakt met de perfectie van de technische mogelijkheden van nu. De stalen meubels worden verzinkt tegen roestwerking en alle scharnierdelen zijn gemaakt van roestvrijstaal.
Samen met de hardhouten latten worden de meubels daarna in meerdere lagen volledig gelakt in kleur. Maximaal comfort met een minimum aan onderhoud.

We bieden met de Moerlandth serie een uitgebreid programma van buitenmeubels:
– stoelen (met hoge en lage rugleuning, met en zonder armleuning, of met een verstelbare rugleuning;
– tweezits- en driezitsbanken, ook weer met een lage of hoge rugleuning;
– bijzettafel en sportbanken in tweezits en driezits;
– ligstoel (deckchair) en ligbed;
– uitgebreid aanbod van tafels, in het vierkant, rond of rechthoek, met een blad in natuursteen, van metaal of van hardhout;
– relaxstoel en tweezits- en driezits relaxbanken.

Moerlandth kenmerkt zich door een weergaloze vormgeving die zorgt voor onovertroffen zitcomfort. Door de topkwaliteit in constructie en afwerking met een minimum aan onderhoud. Garanties voor eindeloos ontspannen genieten. Moerlandth betekent dan ook: luxueus genieten, tot ver in de 21e eeuw.

loungesets

Nieuwe collectie 2012 Loungesets van Borek

Werderom heeft Borek de creatieve grenzen verlegd om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren. Producten die zorgen voor ultiem zitcomfort en perfecte schaduw.

[sws_2_column title=”Lazio” rightmargin=””] VeldZicht Tuinmeubelen Buren - Borek 2012 collectie - Laziolage fauteuil, aluminium frame antraciet, Ardenzo Rope grijs of zand rug en zitting, kussen caillou,cocoa of sooty (code 4327) [/sws_2_column][sws_2_columns_last title=”Colette”] VeldZicht Tuinmeubelen Buren - Borek 2012 collectie - Colettelage fauteuil, aluminium frame antraciet, Ardenzo Rope grijs rug en zitting , kussen sooty (code 4322) [/sws_2_columns_last]

[sws_2_column title=”Samos” rightmargin=””] VeldZicht Tuinmeubelen Buren - Borek 2012 collectie - Samoslage fauteuil, aluminium stoel in wit of antraciet, kussen graumel,beige,white of sooty (code 7203) [/sws_2_column][sws_2_columns_last title=”Samos”]VeldZicht Tuinmeubelen Buren - Borek 2012 collectie - Samoslove seat, aluminium loveseat in wit of antraciet, kussen graumel,beige,white of sooty (code 7205) [/sws_2_columns_last]
[sws_2_column title=”Horizon” rightmargin=””]VeldZicht Tuinmeubelen Buren - Borek 2012 collectie - Horizonlinker/ hoekmodule, aluminium wit of antraciet, kussen graumel,beige,white of sooty (code 7230) [/sws_2_column][sws_2_columns_last title=””] [/sws_2_columns_last]

Led is more

Gli Ottoni

le Alte Vie

Natuurlijke materialen die je hart en geest terug nemen naar de toppe van de Tofane, tegenover de Lagazuoi meer in de warme Giussani berghut.

Een collectie die niet allen de naam van de deze alpine routes, maar ook de vorm en inhoud draagt: egobe steen aardewerk, antiek messing, koper, melk-wit geblazen glas zijn de materialen die deze collectie vormen.

 

Aldo Bernardi

Italiaanse verlichting die tijdloos is, ambachtelijk gemaakt van koper, robuuste buitenverlichting, sfeervolle binnenverlichting.

Aldo Bernardi is opgericht in begin jaren 70 in Italie. De eerste jaren worden er met name porseleinen lampen geproduceerd.
Begin jaren 80 is de start van de koperen lampen en objecten die een verleden oproepen.. Deze nostalgische lampen zijn tijdloos.
Het ontwerp is geinspireerd op de oude Italiaanse straatverlichting. Alleen worden de lampen van Aldo Bernardi gemaakt van koper en messing.
Aldo Bernardi - VeldZicht tuin verlichting - BurenHet is een ambachtelijk product, volledig afgewerkt met de hand, zeer sterk en solide, met een uniek ontwerp.
Aldo Bernardi biedt een breed scala van verlichtingsproducten, zowel voor binnen- als voor buiten.
Koper en messing in deze collectie van Aldo Bernardi worden met behulp van bepaalde producten verouderd, waardoor de natuurlijke oxidatie van de legering wordt versneld.
Dit proces gaat ook door als de lamp buiten hangt. Eigenlijk wordt de lamp steeds mooier.

De collectie “Gli Ottoni”en de palen “Linea Pra”hebben een lichtbruin patina.
De collectie “Älte Vie”heeft een donkerder patina.
De collectie “Laguna”heeft een groen patina, eigen aan de kuststreken.

Materialen die Aldo Bernardi gebruikt zijn: keramisch aardewerk voor de binnenverlichting, antiek messing, koper wat verouderd is voor de binnen en buitenverlichting, en melkwit of helder hand geblazen glas.

Uniek is ook dat Aldo Bernardi accessoires in de collectie heeft om het systeem op te bouwen d.m.v.koperen buizen,koperen aftakdozen,wartels, en koperen schakelaars.
Op deze manier kan de lamp op iedere gewenste plek verwezenlijkt worden.