Berichten

,

Meadow collectie

One to Sit Meadow collectie - VeldZicht TuinmeubelenDe omgeving bepaalt het meubilair. Dat is de basis voor de opstelling, afmetingen en materiaalkeuze.

Het meubilair van ELLEN BROUWERS is elegant, origineel, sober in zijn vormgeving maar vooral  functioneel en flexibel door het modulaire systeem.

Toepassingsdoeleinden zijn scholen, bedrijven, openbare ruimtes en particuliere tuinen.

One to Sit Meadow collectie - VeldZicht Tuinmeubelen

Naturals collectie

One to Sit Naturals collectie - VeldZicht TuinmeubelenStrak, hip, design; met deze woorden wordt One To Sit vaak geassocieerd. Met de¬†collectie “Naturals” krijgen de meubels van One To Sit een natuurlijke uitstraling die ook in een landelijke of klassieke omgeving fraai tot hun recht komen…

Door het toevoegen van een toplaag geoxydeerd ijzer, brons of koper worden de meubels van One To Sit omgetoverd tot puur natuurlijke objecten.

Sphere collectie

One to Sit Sphere collectie - VeldZicht TuinmeubelenDeze moderne schommelstoel is een heerlijk “nest” met een zeer relaxte zit. Onder het zitoppervlak is een hermetisch afgesloten waterbassin waar naar eigen inzicht water kan worden toegevoegd. Door er meer water in te doen wordt de schommelstoel stabieler. Met minder water wordt deze lounge een echte actieve schommelstoel.

De Sphere is voor het eerst gepresenteerd tijdens de Woonbeurs in Amsterdam. Zonder overdrijven kan deze Sphere wel ‚een hitje worden genoemd. Hij was geen moment onbezet en vrijwel iedereen stapte uit met een big smile op het gezicht. Verrassend genoeg waren het niet alleen jongelui maar ook de ouderen die er spontaan indoken.

Afmeting: rond 140 cm, hoogte ca. 70 cm.


,

Barok collectie

One to Sit Barok collectie - VeldZicht TuinmeubelenMet een knipoog naar Barok….

,

Original collectie

One to Sit Original collectie - VeldZicht TuinmeubelenDe collectie Original bestaat uit een lounge, dining set met armstoelen en bankjes, barset en ligbed.

De materiaalbasis van One To Sit meubelen bestaat uit composiet, vervaardigd in mallen, voorzien van het logo One to Sit of aangepast aan individuele wensen (mogelijk bij stoel, bank, pouf en hocker). Alle producten zijn leverbaar in bijna iedere Ral-kleur. Tevens zijn de meubelen in een natural variant verkrijgbaar waarbij het product een brons, koper of “verroest” uiterlijk heeft.