Berichten

Cores da Terra kersen

Met haar collectie Cores da Terra (Earth Tones) transformeert de Braziliaanse kunstenares Selma Abdon Calheira fruit en planten tot ware kunstwerken. De naam Coras da Terra verwijst naar haar passie voor klei en natuurlijke pigmenten.

Selma’s keramiek is met de hand gemaakt en met uiterste zorg behandeld. Resultaat: perfectie in vorm en kleur. De keramische kunstwerken zijn minutieus onder handen genomen tot de allerlaatste penseelstreek. Elk exemplaar is daardoor uniek. De kunstobjecten zien er ook ontzettend realistisch uit. Een frisse eye-catcher voor elk interieur. Of geef er uw tuin of terras extra kleur mee!

De sociale insteek achter Cores da Terra-keramiek maakt deze collectie heel bijzonder. Selma gaf mensen uit arme buurten de kans om hun talenten te ontwikkelen. Vandaag zijn het professionele keramisten die topkwaliteit leveren. Selma Abdon Calheira’s werk werd in 1998 tentoongesteld in het Caroussel du Louvre te Parijs.

The Visitor

De intrigerende Visitorbeeldjes zijn gemaakt door Guido Deleu ambachtelijk gemaakt uit natuurlijke materialen als klei met kleurpigmenten met de hand gemaakt in Brazilie.