Berichten

Borek

Borek is hét merk voor de meest uitgebreide collectie tuinmeubelen en parasols, waarin voor elke vraag een oplossing is. Borek staat voor innovatie, stijl, kwaliteit en originaliteit.

Borek maakt voor haar complete collectie gebruik van zeer karakteristieke materialen zoals bijvoorbeeld teak, RVS, Batyline, Caesarstone, Compact, outdoor fabric Olefin & Leisuretex®, geweven Fiber & Sun Loom. In combinatie met bijpassende kussens en accessoires kan eindeloos gevarieerd worden, geheel naar persoonlijke smaak of voorkeur. Diverse ontwerpers hebben spraakmakende concepten ontworpen voor het merk Borek. Namen als Eric Kuster, Marcel Wolterinck, Bouwmeester van Rens, Erik Groot en Maarten Olden verrassen het publiek met collecties waarin functionaliteit, materiaalgebruik, zitcomfort en vormgeving voorop staan.

De parasols, van kleine strandparasol tot vrijhangende modellen, zijn al van in de jaren zeventig het visitekaartje van Borek. Talloze parasols zijn uitgerust met weersbestendig en kleurvast doek en kunnen in alle standen worden opgesteld en bieden in alle omstandigheden voldoende beschutting.

Bekijk uw tuin of serre als een verlenging van uw huis, een expressie van uw persoonlijke stijl, waarbij elk stukje even belangrijk is, zoals elke andere kamer in uw huis en kleed het aan met prachtige producten. Daarvoor bent u bij Borek aan het juiste adres! Een uitgebreide collectie buitenmeubilair en parasols die zich kenmerken door exclusiviteit en sfeer en die toonaangevend zijn in deze branche.

14-03-12 | Borek 2012 nieuwe collectie

Borek 2012 - TOSCANA high low dining/lounge chair & high low dining/lounge table - VeldZicht Tuinmeubelen

BOREK see, live and enjoy!
Een uitgebreide collectie buitenmeubilair en parasols die zich kenmerken door exclusiviteit en sfeer.
Bekijk uw tuin of serre als een verlening van uw huis, een expressie van uw persoonlijke stijl, waarbij elk stukje even belangrijk is, zoals elke andere kamer in uw huis en kleed het aan met prachtige producten. Daarvoor bent u bij Borek op het juiste adres!

Hieronder treft u enkele sfeerbeelden van de nieuwe collectie van 2012.

[sws_divider_bar1 barsize=”500″] [/sws_divider_bar1]

Borek 2012 - Lazio lounge chair | CARTONA coffee table - VeldZicht TuinmeubelenBorek 2012 - COLETTE dining chair | CORTONA dining table - VeldZicht TuinmeubelenBorek 2012 - MODENA dining chair | SAMOS dining table  - VeldZicht TuinmeubelenBorek 2012 - TOSCANA high low dining/lounge chair & high low dining/lounge table - VeldZicht TuinmeubelenBorek 2012 -  Samos lounge chair and low dining table - VeldZicht TuinmeubelenBorek 2012 -  Samos lounge chair and low dining table - VeldZicht TuinmeubelenBorek 2012 -  Samos lounge chair and low dining table - VeldZicht TuinmeubelenBorek 2012 -  HORIZON lounge - VeldZicht TuinmeubelenBorek 2012 - Geneva high dining chair - VeldZicht Tuinmeubelen

12-3-12 | Borek 2012 parasols

Borek 2012 - VeldZicht Parasols

Tuinmeubelproducent Borek introduceert voor het voorjaar 2012 drie nieuwe parasols. De samenwerking met een aantal jonge ontwerpers en vormgevers heeft een aantrekkelijke combinatie van functionaliteit en design opgeleverd. Uiteraard in Borek-kwaliteit.

De collectie bestaat uit drie modellen die opvallend zijn in de doorgaans behouden parasolontwerpen. Het helderwitte model ‘Monroe’ (zie afbeelding) vormt met een doorsnede van 3,5 meter de blikvanger. Het model is zowel in- als uitgeklapt een uitbundig ontwerp met een designaccent. In de juiste setting biedt de parasol vele toepassingsmogelijkheden.

Flower
Het model Flower is kenmerkend door zijn unieke design. De speelse openingen geven de parasol een zonnige look. Het model heeft een doorsnede van twee meter, is uitgevoerd in luchtig en weersbestendig acryl en heeft een roestvrijstalen stok. Het origineel is geel, maar het model is ook verkrijgbaar in helder wit, lichtgrijs, royal blauw en zwart.

Stresa
De vrijhangende Stresa heeft een geanodiseerd aluminium frame. Het model heeft een strakke uitvoering en is verkrijgbaar in vier kleuren. De parasol biedt met een diameter van 3,5 meter of vierkante versie van 3×3 meter een zee aan schaduw.

 

Bekijk hier onze brochure van Borek : Brochure

Savannah sofa

Borek - Savannah - Sofa - VeldZicht Tuinmeubelen

Borek - Savannah -  Sofa - VeldZicht Tuinmeubelen

Savannah lounge chair

Borek - Savannah - lounge Chair - VeldZicht Tuinmeubelen

Borek - Savannah -  lounge Chair - VeldZicht Tuinmeubelen

Savannah dining chair

Borek - Savannah - Dining Chair - VeldZicht Tuinmeubelen

Borek - Savannah -  Dining Chair - VeldZicht Tuinmeubelen

Arizona graphite aluminium

Borek - Arizona graphite aluminium - VeldZicht Tuinmeubelen

Borek - Arizona graphite aluminium - VeldZicht TuinmeubelenParasol Ascona van BOREK.
Aluminium met polyester doek.

Enna table

Borek - Enna table - VeldZicht Tuinmeubelen

Borek - Enna table - VeldZicht Tuinmeubelenteak bovenkant, rvs poten

Livorno high dining table

Borek - Livorno - High dining table - VeldZicht Tuinmeubelen

Borek - Livorno - High dining table - VeldZicht TuinmeubelenPrachtige robuuste teakhouten tafel. Het hout is afkomstig van de beste teakplantages, 40 jaar oud en op natuurlijke wijze gedroogd! Ook verkrijgbaar met RVS poten.