Cores da Terra kersen

Met haar collectie Cores da Terra (Earth Tones) transformeert de Braziliaanse kunstenares Selma Abdon Calheira fruit en planten tot ware kunstwerken. De naam Coras da Terra verwijst naar haar passie voor klei en natuurlijke pigmenten.

Selma’s keramiek is met de hand gemaakt en met uiterste zorg behandeld. Resultaat: perfectie in vorm en kleur. De keramische kunstwerken zijn minutieus onder handen genomen tot de allerlaatste penseelstreek. Elk exemplaar is daardoor uniek. De kunstobjecten zien er ook ontzettend realistisch uit. Een frisse eye-catcher voor elk interieur. Of geef er uw tuin of terras extra kleur mee!

De sociale insteek achter Cores da Terra-keramiek maakt deze collectie heel bijzonder. Selma gaf mensen uit arme buurten de kans om hun talenten te ontwikkelen. Vandaag zijn het professionele keramisten die topkwaliteit leveren. Selma Abdon Calheira’s werk werd in 1998 tentoongesteld in het Caroussel du Louvre te Parijs.

Ocean dienblad

Serveerblad Ocean Café rond

Zwart kunststof serveerblad met RVS rand tevens handvat. De bodem heeft een rubber coating waardoor deze extra stroef is.

Diameter 39 x 7 cm

Bollard olielamp

Een fraai en stevig vormgegegeven olielamp(stormlantaarn). Gemaakt van Teak en RVS en hard glas. De bovenkant kan opzij worden geklapt om aan te steken. De lamp kan ook worden opgehangen.

Afmeting: 12,5 x 24,5 cm (dxh)

Jardinco Wijnkoeler

wijn/champagne koeler voor binnen of buiten.

draadloos, met afstandsbediening om kleur te veranderen en met oplader

Verkrijgbaar in 2 maten, 26cm en 35cm.

The Visitor

De intrigerende Visitorbeeldjes zijn gemaakt door Guido Deleu ambachtelijk gemaakt uit natuurlijke materialen als klei met kleurpigmenten met de hand gemaakt in Brazilie.

Skagerak Kapstok

Mooie kapstok van Skagerak is leverbaar in twee kleuren en verkrijgbaar in verschillende maten
Er zijn ook hangers leverbaar in zwart en teak.

  

Eva Solo webshop

Borek – Tray

Borek - Tray - VeldZicht Tuinmeubelen

Borek - Tray - VeldZicht Tuinmeubelen

Nordic Bowl kereamiek

Mooie witte keramieken schaal voor in huis. Handig als slabak maar ook als fruitschaal.
Mooi in combinatie met Nordic Salade bestek.

Nordic Bowl Keramiek - VeldZicht Tuinmeubelen en AccessoiresSkagerak Nordic Bowl Keramiek - VeldZicht Tuinmeubelen en Accessoires